Ez hogy működik? (TB)

Figyelt kérdés
Röviden.Elég felelőtlen voltam pár évig,bejelentett munkám nincs,viszont felgyűlt egy 200ezres adótartozás.Ezt szeretném részletekbe rendezni,illetve magam után fizetni a továbbiakban az adót.Hová kell menjek?A NAV-hoz?Illetve ha ezeket elkezdem,akkor mikor vált át megint zöldre a lámpám?Ha mindent letudtam?Köszönöm a segítséget!

2015. jún. 30. 14:21
 1/1 anonim válasza:
Nekem is van egy jó adag elmaradásom, menj be a NAV-hoz, nekem ott azt mondta a nő, hogy ha az olyan időszakokra, amikre senki nem biztosított téged (munkahely) bejelented magad önadózóként, akkor onnantól, hogy bemész, és ezt elintézed, már zöld utad van, de azokra az időszakokra visszamenőleg nyilván be kell fizetned majd az elmaradást.
2015. júl. 1. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!