Vámeljárás tájföldi homeopátiás szer esetén hogyan működik?
Most először kaptam vámeljáráshoz papírt.
Liciten nyertem növénykivonatot, ami elméletileg mellnöveléshez jó. Csak természetes anyag, Tájföldről küldve. 9db tégely (60kapszula/tégely), 15,44USD.
Mit tegyek? Ez ugye bőven a határérték alatt van, de...
Be lehet hozni növénykivonatokat, amikre nincs nálunk forgalmazási engedély? Saját célra kell, de a 9 doboznál már esetleg továbbgondolhatják. Ha megadom a Paypal számlakivonatot, akkor megnézhetik, hogy még miket és mennyit vásároltam?
Jobb lenne hagyni veszni?
Mellnoveleshez, homeopatias, es 'Tajfoldrol'. Aha...
Oszinten szolva tok mindegy mit csinalsz, ha netalan megkapod es hasznalod, akkor is pont ugyanott tartasz, mint ha soha nem latod a csomagodat.
Meg kellene mutatnod nekik a Paypal tranzakcióról egy screenshotot, vagy hasonlót.
Magyarul Thaiföld az ország neve, melléknévként thaiföldi, de semmiképpen sem tájföldi...
TÁJföldről, LOL? Mert biztos szép tájak vannak arra, ugye?
Tudod, a homeopátiás szerek lényege, hogy NEM TARTALMAZNAK HATÓANYAGOT. Ergo csapvíz hatékonyságú "szert" sikerült rendelned az isten háta mögül pénzért, és most készülsz még több pénzt kiadni érte. Szerintem jó döntés volt!
Erről jut eszembe:
Nekem van egy szerencsehozó kristályom, homeopátiás, és fel van töltve nullponti ufóenergiával. Kinyitja a csakráidat is, és áramoltatja a Csít a lakásban, meg behúzza a pénzenergiát és lehívja az angyalokat. Garantáltan NINCS MELLÉKHATÁSA! Most akciósan, csak Neked 10e forintért odaadom (!), egyébként az értéke felbecsülhetetlen, de minimum 100 ezer forint.
Ha érdekel, írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!