Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Teljesítésigazolás számla...

Teljesítésigazolás számla mellé? Hol találok mintát amit az NAV elfogad?

Figyelt kérdés
Anyagbeszerzés, B kat. kistehergépkocsival. Köszönöm!
2015. jún. 17. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
5000-ért küldök egy TIG mintát, ami általános, és a NAV elfogadja.
2015. jún. 17. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs kötött formája. A lényeg az, hogy kiderüljön belőle ki kinek teljesített, mikor, mit, és hogy az alapján a számla benyújtásra kerülhet X. Y. végösszegben.

Dátum, aláírás a "leigazoló" részéről.

Például:

TELJESÍTÉS IGAZOLÁSA

Alulírott X. Y. KFT (Mór, Szent István út 26.), mint megrendelő igazolom, hogy Kis Gábor (Súr, Mária utca 6.), mint vállalkozó a Kiskunhalas, Béla király körtér 6. szám alatti családi ház alapozási munkáit a szerződésben foglaltaknak megfelelően elvégezte.

A számla 600.000,- Ft + ÁFA összegben benyújtható.

Kiskunhalas, 2015. június 18.

Aláírások

Hasonló szöveg, csak szabd a Te tevékenységedre.

2015. jún. 18. 05:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én vagyok csak ilyen hülye, hogy nem értem a dolgot.

Miért nem a könyvelődet kérdezed meg, feltételezem hogy rendelkezel vele...

2015. jún. 18. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

A könyvelőnek mi köze egy teljesítésigazoláshoz?

Miért gondolja mindenki azt, hogy egy könyvelőnek még házat is tudnia kell építeni.

Egy könyvelő könyvel, nem pedig műszaknaplót ír, fakivágási engedély fogalmaz, mérleget kalibrál.

Ő a különböző számlaosztályokra rákönyveli azt a gazdasági eseményt, amelyet a vállalkozás számlák, bizonylatok formájában igazol. Hogy' az hogyan jön létre, mi köze hozzá??? Semmi!

2015. jún. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!