Adóbevallás hibaüzenet után mennyi időm van javítani?
jön egy hibaüzenet mert 2x töltöttem fel ugyanazt a bevallást, de igazából nem szeretném javítani meg semmit változtatni, illetve az is szerepel az értesítőben hogy érdemi számadatok rögzítése nélkül irattárba helyezték a doksit.
ÜCC rendszeren keresztül akartam intézni de az ÜCC-s számot tegnap kaptam meg még nem aktív...
*jött
szóval a lényeg hogy ha van is hiba a bevallásban de látják h 20.-ig fent volt, akkor nem büntetnek ugye?
Fogalmunk nincsen. Talán megérne egy telefont a NAV-hoz, hogy megkérdezd, mi ilyenkor a teendőd.
Parázni nem kell!
Nem értem, mi a probléma?
Ha kétszer töltötted fel, akkor igen, a másodikat már hibának fogja tekinteni a rendszer, és nem fogadja be. De ezzel kapcsolatban nincs teendőd, hiszen már volt egy érvényes bevallásod. Akkor lenne problémás, ha a másodikban valamin javítani akartál volna, mert akkor annak így nincs hatása (de akkor sem lenne olyan oltári nagy gond, mert az is javítható).
elvileg ma már aktív lesz a saját ÜCC rendszerem remélem ott kiderül h van-e teendőm :)
köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!