Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nekem most kell adóbevallás...

Nekem most kell adóbevallás vagy nem?

Figyelt kérdés
Tavaly októbertől december elejéig dolgoztam, bejelentve. Majd idén márciusban, egy hónapig. Be voltam jelentve, bérpapírt viszont a munkáltatótól nem kaptunk sosem, borítékba kaptuk a fizetést. (Ezen kívül tavaly tavasszal dolgoztam kb 3 hetet, onnan van bérpapírom) Erről kell most nekem adóbevallást készíttetni, vagy ennyi időről nem kell? Ha kell, szükséges lenne hozzá a bérpapír?

2015. máj. 18. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
Jó, az a te dolgot mit kérsz el vagy mit nem, kicsit sem érdekel. A kérdező helyzetére reagáltam. Sajnos sok a szemét munkáltató, aki átvágja az embereket, nem árt nyitott szemmel járni.
2015. máj. 18. 19:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a kilépésnél kapott papírok megvannak szóval így rendben lesz!

A borítékban kapós dologra visszatérve, igen, elég bizonytalan volt mindig mindenki, hogy vajon hogy is van ez a bejelentés... sajnos azonban nem mert senki ennek utánakérdezni vag nyomozni, mert félő volt h akkor másnap nem kell jönni. Mellesleg a munkaszerződésünk is egy olyan nyomtatvány amit évek óta ugyanolyat adnak mindenkinek...az áll benne h több műszakban dolgozunk műszakpótlékokkal meg egy 100 ezer körüli bérrel. Mi egy műszakban dolgoztunk, szóval közünk nem volt a leírtakhoz. De amikor nincs más és örülsz hogy van egy munkalehetőséged, akkor elfogadod...vagy keresgélsz tovább. Sajnos ez így ment nálam.

2015. máj. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!