Kapok adótartozásról határozatot?
Figyelt kérdés
Személyi jövedelem adónál kijött 67e Ft adótartozás.A bevalláson megkértük h 6 havi részletben kifizetjük.
Kapunk róla majd határozatot vagy kérnünk kell csekket hogy hova fizessük?Nem nekem kell fizetni hanem férjemnek így nem tudom el tudom e intézni helyette.Vagy várni kell és majd kiküldik?
2015. máj. 11. 10:44
1/2 anonim válasza:
A bevalláson bejelölt 6 havi részletfizetést úgy kell venni, hogy már meg is kaptad.
Küldenek róla egy iratot, amelyhez mellékelik a szükséges csekkek mennyiségét, és hogy mekkora összeget mikorra kell befizetned.
Pontosan kell teljesíteni, egyébként borul az egész, és lejárt esedékességű tartozássá válik, amelyik külön értesítés nélkül bármikor végrehajtás alá vonható. Vagyis elindulhat a végrehajtó foglalni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Pont ezt akartam tudni.Akkor várjuk és majd fizetjük :(
2015. máj. 11. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!