Au-Pair vagyok külföldön, hogy adózzak?
Figyelt kérdés
El akartam kezeni az adóbevallásomat megírni, le akartam tölteni a 1453-as nyomtatványt de előtte elolvastam, hogy kiknek szükséges a hosszabb formanyomtatványt letölteni, és ott találtam, hogy sima 1453-ast nem tölthetem le bármely formában érintett külföldről származó és/vagy külföldön is adóköteles
jövedelemmel.
Au-Pair-ként nem vagyok bejelentve, otthon fizetem magam után a TB-t, havi keresetem 260Euro. Sajnos nem tudom, hogy most ezt fel kell-e tüntetnem, vagy sem?
2015. máj. 2. 11:15
1/3 anonim válasza:
Minek kellene? Az eleve nem munkabér, hanem zsebpénz
2/3 A kérdező kommentje:
akkor csak simán válasszam a 1453-at és erről nem kell említést sem tennem?
2015. máj. 2. 11:55
3/3 anonim válasza:
Ha tudod hogy működik az ÁNYK, tudod mit kell kitölteni, akkor csak fogalmad kellene legyen arról is, hogy kell-e említést tenni vagy sem.
De hogy választ is adjak, nem, nem kellett ezt megemlíteni, csak a bevételeidet, amit hivatalosan kaptál kézhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!