Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit csinál pontosan egy...

Mit csinál pontosan egy adótanácsadó?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Vakarja a tökét az irodában ha meg kérdeznek tőle valamit azt mondja, hogy majd megnézi a törvényben.
2015. ápr. 26. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Attól függ, hogy mi a munkaköre.
2015. ápr. 26. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Adómegkerülési tanácsokat ad
2015. ápr. 27. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem inkább adóoptimalizálásnak és nem adómegkerülésnek mondják.
2015. ápr. 27. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Így mondják, de nekem az a befizetett optimális adómennyiség ha nem fizetek be semmit sem. Az állam előírja az adófizetést, vannak kiskapuk, ezzel kell optimalizálni minimálisra.
2015. ápr. 27. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Kb. 15-20 évvel ezelőtt még adta a tanácsot, ahol volt az adótörvényekben "kiskapu", azokat mondta, kinek-kinek melyikre volt szüksége, lehetősége.

Az utóbbi 5-10 éve már azt sorolja, hogy számodra a sokféle-fajta adófizetési kötelezettség közül melyik lehet a legkedvezőbb variáció. Sajnos olyan, hogy "kiskapu", ma már halandók részére nincs. Ha csak nem tartozol a felső pár 100 közé.

2015. ápr. 27. 07:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Így mondják, de nekem az a befizetett optimális adómennyiség ha nem fizetek be semmit sem."

Nem szeretnél te egy olyan világban élni, hidd el. ;)

Se rendőrség, se mentők, se tűzoltók; nincs világítás az utcákon, amiken természetesen nincs aszfalt sem, a pöcegödröd mellett pedig az el nem vitt szemeted bűzlik...

2015. jún. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!