Mit csinál pontosan egy adótanácsadó?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 21:23
1/7 anonim válasza:
Vakarja a tökét az irodában ha meg kérdeznek tőle valamit azt mondja, hogy majd megnézi a törvényben.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a munkaköre.
4/7 anonim válasza:
Szerintem inkább adóoptimalizálásnak és nem adómegkerülésnek mondják.
5/7 anonim válasza:
Így mondják, de nekem az a befizetett optimális adómennyiség ha nem fizetek be semmit sem. Az állam előírja az adófizetést, vannak kiskapuk, ezzel kell optimalizálni minimálisra.
6/7 anonim válasza:
Kb. 15-20 évvel ezelőtt még adta a tanácsot, ahol volt az adótörvényekben "kiskapu", azokat mondta, kinek-kinek melyikre volt szüksége, lehetősége.
Az utóbbi 5-10 éve már azt sorolja, hogy számodra a sokféle-fajta adófizetési kötelezettség közül melyik lehet a legkedvezőbb variáció. Sajnos olyan, hogy "kiskapu", ma már halandók részére nincs. Ha csak nem tartozol a felső pár 100 közé.
7/7 anonim válasza:
"Így mondják, de nekem az a befizetett optimális adómennyiség ha nem fizetek be semmit sem."
Nem szeretnél te egy olyan világban élni, hidd el. ;)
Se rendőrség, se mentők, se tűzoltók; nincs világítás az utcákon, amiken természetesen nincs aszfalt sem, a pöcegödröd mellett pedig az el nem vitt szemeted bűzlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!