Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 14M30-as adóbevallási papírt...

14M30-as adóbevallási papírt hogyan?

Figyelt kérdés
Most adózok először, és 14M30-as papírt kaptam mert iskola mellett csinálom és..mindegy is, a lényeg, hogy digitálisan próbáltam kitölteni, és ott a munkáltató aláírását hogyan szerkesszem bele? Ezek szerint muszáj lesz bevinnem a NAV-hoz, vagy feladnom nekik postán?

2015. ápr. 13. 09:23
 1/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
A 14M30 az a lap, amit a munkáltató ad neked a 2014-es béredről és az utána fizetett adókról. Neked a NAV-nak a 1453 nyomtatványt kell beküldened.
2015. ápr. 13. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Így van. a 14M30-as nevű nyomtatványt a munkáltató tölti ki azért, hogy a jelenlegi és a volt dolgozójának azon adja ki az adóbevalláshoz szükséges adatokat. Mint jövedelem, levont adóelőleg, stb.

E nyomtatvány alapján, vagyis segítségével kell elkészítened a bevallásodat, amelynek száma 1453. Oda nem kell munkáltatói aláírást szerkeszteni, hanem amikor kész van, kinyomtatod, aláírod, és feladod, vagy személyesen beviszed valamelyik NAV ügyfélszolgálatra.

Ha ügyfélkapun keresztül akarod beküldeni, akkor kinyomtatni és aláírni sem kell. Ilyen esetben aláírás nélkül is érvényes...

2015. ápr. 13. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Ahaa értem. Köszönöm szépen a felvilágosítást, zöldek mentek!
2015. ápr. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!