Milyen adót kell magam után fizetnem, ha dolgoztam valahol egy hetet?
Figyelt kérdés
Kb 20 órát dolgoztam egy héten összesen beugróként. Részmunkaidőben, gyes mellett rendesen bejelentve, a munkáltató intézett a könyvelőjével minden papírt. Utólag szólt, hetekkel a munka után, hogy menjek be az elszámolós papírjaimért, hogy majd be tudjam fizetni magam után az adót. Miután ezt mondta, ment is tovább, nem tudtam többet kérdezni.
Amikor megállapodtunk 500 ft-os órabérről volt szó, de azt nem mondta, hogy bármit is kell majd magam után fizetnem.
Nem vagyok ezekben járatos, úgyhogy nem tudom, hogy ez így szokás, vagy mi van ilyenkor?
Vagy megegyezésnél mondania kellett volna, hogy ő nem fizeti ki az adót, nem?
Nem sok pénzről van szó, de nem akarom, hogy átverjen...
2015. ápr. 6. 19:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!