12 hónapot dolgoztam. A munkaviszonyból származó jövedelmem 2130673ft volt. A levont adóelőleg 461042ft. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy kapok-e vissza vagy be kell fizetnem, és ha igen mennyit? Köszönöm
Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 11:32
1/3 anonim válasza:
Ha nem volt adómódosító tényező (költségtérítés, vagy családi adókedvezmény vagy közhasznú szervezetnek juttatott adomány vagy bármely más, mely az adót vagy az adóalapot érinti), akkor a munkáltató által vont adóelőleg mértéke jó, sem fizetési kötelezettség, sem visszatérítés nem keletkezett.
2/3 anonim válasza:
Én a programmal számoltam, nekem az jött ki, hogy a visszaigényelhető adó: 56 819 Ft!
3/3 anonim válasza:
A második válasz a helyes. Év közben nem kérted az adójóváírást, így most 56819 forintot kaphatsz vissza ha más bevallani valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!