Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi adót kell befizetni...

Mennyi adót kell befizetni 2.449. 034 Ft. - bevétel után?

Figyelt kérdés

Szeretném megcsinálni az adóbevallásom magamnak. Az a baj, hogy megpróbáltam értelmezni a kitöltés menetét, de attól tarok, nem sikerült maradéktalanul, és nem szeretném, ha még egyszer meghurcolna(indokolatlanul) az apeh. Mindössze annyit szeretnék tudni, hogy a 2.449.034 Ft.- után mekkora összeget kell adóznom, és egy több mint 10 éves futamidejű életbiztosítás, illetve egy közhasznú adomány után mennyit írhatok jóvá? Az adóm egy százalékáról miképen rendelkezhetek? (1% közhasznú, és + 1% egyház, vagy csak az egyik?)

Várom szíves segítségeteket. előre is köszönöm a hozzászólásotokat.

2010. febr. 18. 19:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!
2010. febr. 19. 21:04
 12/16 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm. :)

most már tényleg csak egy kérdésem lenne....

kitöltöttem, be is tudok lépni a magyarország.hu- ra, meg is van a feltöltő progi, DE...

egy *.kr kiterjesztésü fájlt keres feltöltésre, amit viszont sehol nem találok.

A kitőltőtt nyomtavány megvan, de annak .enyk a kiterjesztése. Miért nem találom a feltöltendő fájlt? :(

ne haragudj amiért enyit bénázok, de tényleg nem megy! ...

2010. febr. 19. 22:30
 13/16 A kérdező kommentje:
ja, és a KR mappa "küldendő" almappája üres.
2010. febr. 19. 22:32
 14/16 A kérdező kommentje:
és *.kr -re keresve sem találok semmit... :(
2010. febr. 19. 22:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Sikerült! :)
2010. febr. 19. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, megy ez egyedül is! Bocs, este már nem néztem ide. Amikor feltöltöd, az Ügyfélkapun van olyan lehetőség, hogy Kiválaszt. Akkor a program megkeresi a lehetséges fájlokat, neked csak ki kell jelölni, amelyiket feltölteni akarod.
2010. febr. 20. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!