Mennyi adót kell befizetni 2.449. 034 Ft. - bevétel után?
Szeretném megcsinálni az adóbevallásom magamnak. Az a baj, hogy megpróbáltam értelmezni a kitöltés menetét, de attól tarok, nem sikerült maradéktalanul, és nem szeretném, ha még egyszer meghurcolna(indokolatlanul) az apeh. Mindössze annyit szeretnék tudni, hogy a 2.449.034 Ft.- után mekkora összeget kell adóznom, és egy több mint 10 éves futamidejű életbiztosítás, illetve egy közhasznú adomány után mennyit írhatok jóvá? Az adóm egy százalékáról miképen rendelkezhetek? (1% közhasznú, és + 1% egyház, vagy csak az egyik?)
Várom szíves segítségeteket. előre is köszönöm a hozzászólásotokat.
Hát nem tudom, de már egy ideje kínlódok vele. De nem sikerül nyomtatványt elő varázsolni belőle. Sehogy sem sikerül... :(
Ha tudnátok benne segíteni, hogy csináljam, hálás lennék érte!
Köszönöm a segítő készséget, nagyon hálás vagyok érte!
Fontos, persze, hogy fontos. Csak nem voltam azóta gép közelben.
Tehát.: Az ÁNYK rajta van a gépen. A 0953-ös nyomtatvány letöltésénél már gond van. Nem igazán sikerül. Bár most, ahogy olvasom a hozzászólásod, kezdem gyanitani, hogy nem az ÁNYK-n keresztül, hanem esetleg az APEH Honlapjárol kellene letölteni. Ezt még nem próbáltam, megfogom próbálni, bár most nem lesz időm rá. Van Java a gépen, és megtudom nyitni az ÁNYK-t.
Ha esetleg elakadnék, majd még kérdezek. Bár a Goggle a barátom, de nem igazán tudtam a segitségével előbre jutni... :(
Köszönöm még egyszer. :)
:) Nagyon bénának érzem magam... :)
De sikerült! :)))
És szinte ahhoz képest se perc alatt meg volt! Közben rájöttem, hogy az ügyfél kapun is regisztrálva vagyok már egy ideje. Úgyhogy még postára sem kell menni vele! :)
Nagyon hálás vagyok a segítségért! Ezer köszönet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!