Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Veletek volt már csak hasonló...

Veletek volt már csak hasonló dolog?

Figyelt kérdés
Rejtett számról felhívott a NAV és behívtak, ez valós helyzet? Vagy csak idézés után kell bemennem?
2015. márc. 26. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak úgy telefonra nem ugranék. Főleg nem rejtett számúról. Persze, nekik úgy könnyebb, mert nagyobb az esély, hogy felveszik a vonal végén, mintha ki lenne írva a számuk és arról már lehetne tudni, hogy kik és mit akar(hat)nak.

Ha van egy ügyintézői neved vagy hogy miért kell bemenned, akkor felhívhatnád a NAV-ot, hogy ők tudnak-e valamiről?!

Nálam egyszer az OTP nevében hívott fel egy nő. Elkértem a nevét, mondott egy ügyintézői azonosítót is és hogy melyik osztályukról hív.

Azt kérte, hogy engedélyezzek pár aláírást, mert lemaradtak (előtte fél évvel vettünk fel hitelt). Mondtam neki, hogy küldje ki a hozzám legközelebbi bankfiókba és majd ott aláírok mindent.

Azóta se történt meg ez, bár én utána egyből felhívtam az OTP vonalát, ahol kértem tájékoztatást (mert aki hívott nem mondott semmit) és kiderült, hogy nagy hazugság az egész, nincs mit aláírni, stb.

Ismerősömet meg e-mailben keresték meg pár éve (ami még mai napig szokás a csalóknál), hogy adja meg az azonosítóját, számlaszámát, stb ..

2015. márc. 26. 13:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg mással történt hasonló?
2015. márc. 26. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott, semmi komoly
2015. márc. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!