Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Fizetés letiltásakor, meg...

Fizetés letiltásakor, meg lehet adni, hogy például ne 33% ot vonjanak le havonta, hanem csak 10% ot?

Figyelt kérdés
Kaptam egy letiltási határozatot, melyet a munkahelyemnek is megküldtek. 61000 ft os tartozás (önkormányzati) Ezt meg lehet beszélni ugy is a munkahelyemmel, hogy pl. 6 honapig havi 10000 ft ot utaljanak, vagy ez lehetetlen?
2015. márc. 3. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Inkább az önkormányzatnak könyörögj!
2015. márc. 3. 20:00
 2/20 A kérdező kommentje:
mit könyörögjek, ha már kiküldte a letiltást?
2015. márc. 3. 20:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Errol bizony nem te dontesz, hanem az Onkormanyzat. Eddig nem erdekelt, hogy tartozol, nem foglalkoztal a temaval (a letiltas elegge az utolso lepese a behajtasnak), most viseld a kovetkezmenyeit.
2015. márc. 3. 20:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, ez nem így működik!
2015. márc. 3. 20:22
 5/20 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó hozzászóló a szívből jövő kedves hozzászólásodat. Nem arról van szó hogy nem fizetem ki, hanem hogy kifizetem, csak leghet e kérni hogy kevesebb legyen a törlesztő?
2015. márc. 3. 20:23
 6/20 A kérdező kommentje:
értem, de nincs kitöltve hogy hány százalék a levonás mértéke, a munkáltató tölti ki
2015. márc. 3. 20:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett VOLNA kérni, amikor először elszólítottak, hogy fizess. De akkor nem mutattál fizetési hajlandóságot. Most már nem lehet. Az önkormányzat sem hülye, a pénzénél akar lenni minél előbb, méltányosságnak helye már nincs, hiszen te magad cseszted el.
2015. márc. 3. 20:32
 8/20 A kérdező kommentje:
ja de ehez képest tegnap még kiküldték a sulyadót, hogy részletre fizessem be. Nem értem. Mind1 holnap megyek az önkormányzathoz. Majd meglátjuk mi lesz. Amugy ha ma kaptam a levelet, mikortól vonják a fizuból?
2015. márc. 3. 20:36
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Végrehajtáskor is egyezkedhetsz a végrehajtást kérővel, hogy ne lehetetlenülj el. pl írhattok részletfizetési megállapodást az önkormányzattal, bár valami biztosíték fog nekik kelleni, pl az inkasszót a számládon kint hagyják, vagy az ingatlanon a bejegyzést ha van.
2015. márc. 3. 20:37
 10/20 A kérdező kommentje:
értem, de ez nem egy nagy összeg, tehát 60000 ft, csak annyi lenne a lényeg, hogy mondjuk 6 egyenlő részletbe fizessem ki.
2015. márc. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!