Mit tegyek ha a munkáltatóm ellopta a családi kedvezményemet?
A fizetési papíron szerepelnie kellene a bruttó bérnek, a nettó bérnek, a levonásoknak és az adókedvezménynek is. Ha kpban kapod a fizetést, akkor átvételi elismervénynek kellene lennie, ha utalással kapod, akkor mindkét félnek vannak banki kivonatai. Ezekkel azért bizonyítható az, hogy valóban megkaptad-e vagy sem. De ha jól sejtem ezek a papírok mégcsak nem is nagyon léteztek. Mennyire vagy biztos abban, hogy egyáltalán be vagy jelentve?
Év közben sz*r, de ha ilyen a munkáltató, akkor érdemes a családi adókedvezményt év közben nem igénybe venni, hanem csak az adóbevallásba beleírni, ilyenkor egy összegben megkapod a következő évben.
2013 szeptemberétől 2014 júliusig dolgoztam náluk. a 2013-as évből még vissza tudtam igényelni, de 2014-est most nem tudom, mert aláíratták velem a papírt, hogy havonta kérem.
most derülnek ki a dolgok, szabadságpénzt sem láttam 10 hónapig....
most hallom innen-onnan, hogy minden dolgozójukkal ezt csinálják.
rendben , ha nem kapom vissza, de mit tegyek, hogy hagyják abba szegény munkavállalók meglopását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!