Hogyan kéne? Paypal dolog
Figyelt kérdés
paypalon csatoltam a mastercardot de a telomra nem küldtek 4 jegyű kódot, hogy lehetne megtudni? meg kell erősíteni, h. enyém a kártya.2015. febr. 18. 15:31
1/6 anonim válasza:
Internetbankod van? Ott is megnézhető.
Telebankod van? Ott is megkérdezhető.
Ami viszont biztos van, az egy bankfiók, azonosítás után megmondják neked a próbaterhelés közlemény rovatában lévő 4 számjegyet
2/6 A kérdező kommentje:
netbankom van, de a tranzakciónál nem mutatja, hogy levonta a 400 f-ot, pedig az egyenlegről elment, valamint automatából is vettem fel ma pénzt és azt se mutatja a tranzakcióknál, igaz bizonylat nélküli kp felvétel volt. nem tudom hol kellene megnézni. am köszi a választ!
2015. febr. 18. 15:49
3/6 anonim válasza:
Az összes netbankos felületet nem ismerem, de szerintem mindenhol van olyan (talán más név alatt) hogy számlatörténet/kártyatörténet. Ott kellene lennie naprakészen a 400 forintos terhelésnek, aminek a közlemény rovatában lenne a keresett kód. Nekem működött.
4/6 anonim válasza:
"Ott kellene lennie naprakészen"
A kártyás vásárlások általában nem naprakészek, holnap viszont már valszeg ott lesz. Ma is látható azonban, ha megnézed a "zárolt tételek" között!
5/6 A kérdező kommentje:
ott van. zárolás vége 3 hó. 20...
de így hogyan tudom meg a kódot?
2015. febr. 18. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!