Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mikor jön a Végrehajtó?

JadeBlake kérdése:

Mikor jön a Végrehajtó?

Figyelt kérdés
Tartozásom van a NAV-nál egészségügyi szolgáltatási járulék miatt, 67.793Ft. Kértem részletfizetést, de elutasították. Olyan választ kaptam tőlük, hogy ez nem végrehajtási, türelmi idő nincs, haladéktalanul fizessem be. Viszont pillanatnyilag esélyem sincs ennyit egyszerre kiadni, szóval az érdekelne, hogy mennyi idő után küldik rám a végrehajtót? Vagy egyáltalán kiküldik ilyen esetben? Mindenképp befizetem, csak nem 1-2 napon belül, hanem talán 1 hét múlva. (Tegnap kaptam a levelet.)

2015. jan. 27. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Munkanélküli vagy és nem fizettél tb-t?

Hát próbálkozz az ÖK-nál hátha átvállalják.

2015. jan. 27. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
1 hét még nem gáz szerintem
2015. jan. 27. 15:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor még tanultam, csak levelezőre mentem át, mert otthon ápoltam apukámat. És nem tudtam, hogy így nem fizeti utánam a suli, meg az orvos sem szólt, mikor mentem hozzá, hogy nincs TB-m. Jó, annyi eszem lehetett volna, hogy utána nézek az ilyen dolgoknak, nem hibáztatok mást, ez így alakult.
2015. jan. 27. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt ha 1 héttel később fizeted az nem hinném hogy gondot jelent. Felhívhatod a NAV-ot is hogy utánaérdeklődj ennek.

Másrészt ha pedig a helyi önkormányzatot is fel tudod keresni ez ügyben. Ha nagy a probléma akkor át szokták vállalni a fennmaradó TB tartozást.

Ahhoz hogy ebből végrehajtó legyen ahhoz jóval több kell. De mindenképp próbáld meg mihamarabb rendezni, ugyanis késedelmi kamatot is felszámolnak rá.

2015. jan. 28. 05:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jan. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!