Múltkor rendeltem ebayon és vámot kellett fizetni. A posta intézte és sehol nem írta, de volt pofája felszámolni kezelési díjat. Ha bemegyek máskor a navhoz akkor is kell 3 fizetnem?
Merthogy úgy gondoltad, hogy majd a posta helyetted fizeti ki a vámot? :)
Bolond vagy?
Nem ez a baj, hanem az, hogy sehol nem volt fent még a honlapon sem. Egy email során kaptam egy pdf-t amiben volt kb. 80 oldal és valahol a 60. oldalon volt ez leírva. (keresővel hoztam elő)
Ezzel szemben a posta annyit írt, hogy küldjem el nekik a papírt és ők ezt intézik, ezt így szokták csinálni!
Egy szóval sem mondták, hogy ők külön pénzt is kérnek érte.
Amúgy meg a vám INGYEN tárolja egy bizonyos ideig és nagyon örülnék neki ha mondjuk a kérdésre válaszolnátok!
HA BEMEGYEK A VÁMOZ AKKOR IS KELL FIZETNI KEZELÉSI DÍJAT?
NEM, NEM KELL RAKTÁROZÁSI DÍJAT FIZETNI!!! AZT TUDOM!
Ha postával jön a csomag akkor nem tudod az ügyintézési díjat elkerülni.
Ha személyesen "importálsz" akkor el tudod - ha mindent magad intézel személyesen.
Mégis, hogy máshogy jönne mint nem postával?
Cégnél dolgozok, postával jön minden mégis csak a vámig megy és tőlünk megy be valaki ügyet intézni. Én ezt miért nem tehetem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!