Mit csinalnatok, ha navos koltozne a szomszedotokba?
Ez elég általános kérdés.
Függ attól pl. hogy mennyi vaj van az ember fején nem?
Amúgy meg attól hogy valaki NAV-os, nem jelenti automatikusan, hogy revizor, de persze érthető, hogy esetleg nincs az emberre jó hatással a dolog. Én modjuk szóba elegyednék vele, megismerném az illetőt - abból sok minden kiderülhet.
Ha nem csinálsz olyan tevékenységet amiről 100 méterről is lerí, hogy adócsalás akkor szerintem nincs különösebb félnivalód.
De ha mondjuk mindenki, aki bemegy hozzátok, az 3-4 karton zárjegy nélküli cigarettával távozik, akkor lehet, hogy érdemes elköltöznöd. :)
Lassan 3 éve költöztem ebbe a lakásba, még mindig fogalmam sincs, hogy kik a szomszédaim, szóval nem értem a problémád.
Ha főállás mellett fusizol, miért nem váltál KATÁs egyéni vállalkozóvá, havi 25k-nyi csak az adó. Mekkora fekete bevételről van szó, egyáltalán mit fusizol?
Utolsó válaszolónak van igaza. Legjobb megoldás.
Egyéb esetben nem értem a problémád.
Ha rendőr költözne oda és te épp marihuánát termesztesz a kertben akkor még csak csak megérteném az aggodalmad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!