Bet365-ön nyert pénz mozgatása, diszkréten?
Tegyük fel, hogy összeszedek egy 6-7 számjegyű összeget egy külföldi sportfogadó oldalon. Ha hazautalom akkor a NAV tutira számonkéri és megadóztatja. Milyen lehetőség van arra, hogy a nagytesó ne lássa a pénzt? Ahogy eddig néztem majdnem fele menne el az adóval...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Most belenéztem a tippmixpro kínálatába. Angol negyed, francia2, osztrák, dán ezekbe belenéztem mindenhol van félidő/végeredmény, sőt emellett még vagy 30 féle fogadási típus. Ezeken kívül már csak olyanokat lehetne, hogy első bedobás, első sárga, de ez hatalmas lutri már.
Viszont ezt a skrill számlát jó, hogy mondtátok, el is mentettem könyvjelzőbe. Köszi!
Skrill vagy Neteller kártya, én már jó ideje így veszem fel a neten nyert nyereményt, mindkét helyen Gold member vagyok, így akár 2500€-nyi forintot is felvehetek 24 óránként.
De amúgy irigylem az optimizmusodat, már most olyanban gondolkozol aminek csekély az esélye hogy bekövetkezik (6-7 számjegyű összeg nyerése). De még ha össze is jönne, a kutya sem foglalkozna vele ha hazautalod, 10 millió felett már azért érdemesebb lenne elgondolkodni más megoldáson, de még akkor sem keresne a NAV, csak akkor kereshetnek ha veszel egy nagyobb értékű házat/autót, de ez nemcsak a netes fogadókat érinti, hanem mindenkit, aztán az már mindenkinek az egyéni problémája hogy hogy igazolja a pénz eredetét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!