Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Lehetséges hogy a világegyetem...

Lehetséges hogy a világegyetemünk egy feketelyukban van?

Figyelt kérdés

- Ez magyarázná hogy miért tágul a világ. Mert a feketlyuk folyamatosan beszív mindent, ami a közelébe van, egész bolygókat, naprendszereket.

- magyarázná továbbá azt is hogy a kozmosz sötét színű, mint a feketelyukak.

- és még talán az is egy jó gondoloat, hogy mivel a feketelyukak végtelen gravitációs mezővel rendelkeznek, talán a feketelyukak belsejében éppenhogy 0 a gravitáció.

Mi a véleményetek?

- és ha ez így van.. akkor mi lehet a feketelyukon kívül? és hol lehet a feketelyuk pereme? és hogy lehetne egy feketelyukból kijutni? egyáltalán lehetséges valami valóság alapja annak amit írtam?

2010. jan. 26. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, valahogyan úgy értem: az univerzum alapja valójában az ŰR (az istentelenül hideg, nehéz és sötét minőség); ez van elviekben legalul és minden hozzá süllyed és ebben a nemlétben (=ürességben) oldódik fel és lesz semmivé.

Mindenképpen degeneráltnak nevezhető (véleményem szerint) az életnek minden formája a Földön (pl. a létezők egymást eszik, szembe vannak állítva egymással stb.)

2011. szept. 25. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy az általunk ismert összes életforma (különösen az ember) többé kevésbé degenerált.

Ennek oka lehet a kozmoszban (állítólag) mindenütt jelenlévő radioaktív sugárzás is.

Az emberi létforma különösen degeneráltnak és álszentnek, képmutatónak tűnik számomra (soha nem szólt másról. mint elnyomókról és elnyomottakról; egy szűkebb kisebbségről és a békés, bamba stb. kizsákmányolt többségről).

Lehetséges az is, hogy a bolygó életformái "termelési" célból lettek kialakítva és ezért vannak fenntartva egy magasabb intelligenciájú (faj stb.) által...

Mi sem képzeljük azt, hogy a kerti zöldségnek vagy az általunk használt akkumulátornak érzelmei stb. vannak...

a bennünket létrehozó és használó fajta szemszögéből valószínűleg primitívek vagyunk mi is, mint a tök (és ezért nem tulajdonít nekünk érzelmeket, különösebb tudatot, intelligenciát stb.)

2011. szept. 25. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!