Ingatlanadót, hogyan kell bevallani?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén sem az Apeh honlapján,sem a rá vonatkozó információs füzetben nem találtam erre vonatkozólag semmit.Nem tiszta,hogy kell bevallani ,és befizetni, külön adatszolgáltatási lapot, vagy adózási nyomtatványon esetleg SzJA nyomtatványon ???(megjegyzem az utóbbit átfutva nem találtam ezzel kapcs.rajta semmit,vagy esetleg az adó kalkulátorral lementett adatok alapján az Apeh küldi ki az adó mértékét?Ha valaki tudna ezzel kapcs segíteni nagyon megköszönném!2010. jan. 23. 16:03
1/3 anonim válasza:
Itt kb ki tudod számolni:
Neked kell molyolni vele. Az szja bevallás 0953-06-02 oldalát kell kitöltened.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, most nézem, hogy nem az értékesítéssel kapcsolatos adót kérdezted!
3/3 anonim válasza:
Ejnye-ejnye! Hát nem olvastátok el az APEH által kiküldött levelet: 1042. Van olyan, hogy 0953-1042 bevallás is. Gondolom, ez így egyben van. Még nem néztem. De a levélbe beleolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!