Kinek adjam az adom 1+1 %-át?
Én a beteg,vagy éhező gyerekeknek adom.Ők kiszolgáltatottak,és számomra fontosabbak,mint az állatok.
Az egyházak közül pedig a baptistáknak.(Ők sokat tesznek a szenvedő gyerkekért,emberekért.
A férjem és én is mindig az a helyi állatvédőknek adom. Nagyon sajnálom a gyerekeket is, de ők több állami támogatást kapnak, mint ezek a szervezetek. A másik 1%ot pedig bárki másnak, csak nem egyháznak. Volt már szülőföld alap, meg a tehetséges gyerekekért, stb.
Ha nem lesz ilyen, akkor inkább legyen az államé.
** állat nehogy a TASZ-nak!!!!
sok ülye pénzsóvár pöc* a tagja, és másokból szerez pénzt!
a kissebség védésel jut pénzhez
ajánlanám neked a kuruc.infot, és ott keress rá a hétesi 92 éves nénire!
akit tetves rohad*fa*zopó ge*i cigányok öltek meg!
és a TASZ a cigányokat védi az interjúban...
ajánlom figyelmedbe félreinformált barom.....
Korábban állatmenhelyeknek adtam az adó 1 %-omat.
Az alulírt alapítvány azonban nálunk is kivette a részét a segítségnyújtásból.
Az egyik ismerősöm kisfia lett daganatos beteg.
Elképesztő végignézni egy gyermeket ahogy daganatos betegséggel küzd, és nem tudni hogy mi lesz vele, csak bizakodhatunk felépülésben. Gyakran láttuk őket, összefutottunk.
A család teljesen tönkre ment anyagilag. Ki akarták kötni a villanyt is.
A Daganatos Gyermekekért Alapítványnak segített a családnak, a kisfiút meg is találtam a weboldalukon
www.dgya.eu
Elköteleztem magam,idén nem állatoknak, hanem beteg gyermekeknek segítek, így nekik fogom felajánlani az adó 1 százalékomat.
A másik 1 %-ot pedig katólikusként "haza" adom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!