Fel adjam vagy ne? Ha nem adom fel akkor mi lehet belőle?
Figyelt kérdés
Tegnap meg büntettek az ellenőrök a buszon mert nem volt útvonal igazolom , 6 ezer forintra ,körül belül másfél honapja is meg büntettek ugyan ezért mondta a nő hogy 30 napon bellül adjam fel a csekket , elöször 3 ezerre büntettek leszáltam a buszrol és ketté téptem . ! jah és 17-vok2010. máj. 12. 17:09
1/6 A kérdező kommentje:
jah és a multkorira sem küldtek semmit pedig azt mondta h 30 napon belül adjam fel nem adtam fel ketté téptem de nem küldtek semmit még
2010. máj. 12. 17:10
2/6 anonim válasza:
Inteligenciaszint durván 0, a helyesírás egy borzalom... Azt hiszed attól, hogy félbetépted, a BKV nem tudja, hogy tartozásod van?? Öregem... Minél később fizeted be, anyádéknak annál többet kell majd ráfizetniük emiatt, mert gyűlik az adósság! Komolyan ennyire hülye vagy? :S
3/6 anonim válasza:
Szerintem, ha mér bliccelsz, akkor ne add meg a nevedet. Ha meg megadtad, akkor fizesd be a 3000.- Ft-ot, mert csak több lesz.
4/6 anonim válasza:
Útvonal igazolóü a Volán busz baromsága nem a BKV hülyesége.
Amúgy inkább váltsd meg. Szerintem is hülyeség mert ha Érden lakok akkor az X kilóméteres bérletemmel elég esélytelen hogy majd azzal fogok menni Dunakeszire is :S
5/6 anonim válasza:
Kb 100 forint lehet az igazolás, megéri kiváltani. Vagy inkább szereted fizetni a bírságot?
6/6 anonim válasza:
"Minél később fizeted be, anyádéknak annál többet kell majd ráfizetniük emiatt, mert gyűlik az adósság!"
A szüleinek?Mire oda kerül a dolog nagykorú lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!