Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ausztriai családi pótlék kérdés?

Ausztriai családi pótlék kérdés?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nekem Magyarországon van bejelentett munkám, két gyermekem van, 20000 ft családi adókedvezményt kapok.

Férjem Ausztriában dolgozik, most intézzük az osztrák családi pótlék különbözetet. nem tudjuk mennyit fogunk kapni, csak nézegettem az kalkulátorokat, és abban az van, hogy Ausztriában jár gyermekenként 58.40 Euro adókedvezmény. Nem értek ezekhez az adóügyekhez, remélem van aki tud segíteni. Én itt Magyarországon igénybe vehetem gyermekek után a 10.000 ft családi adókedvezményt, a férjem pedig Ausztriában a 58.40 euro adókedvezményt? vagy ez teljesen más?

remélem, hogy érthetően tettem fel a kérdést:)

köszi a válaszokat!

2014. aug. 21. 18:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!