Inkasszó miatt más számlájára utaltatom a fizetésem, különben le lenne vonva az egész fizetésem, mint ahogy a rajta lévő pár ezer ft is le lett vonna. Lehetséges hogy fizetés levonást is alkalmaz a végrehajtói iroda? És valóban 50%-ot vonhatnak?
Figyelt kérdés
Elég magas összegű inkasszóról van szó sajnos több millió minuszt mutat a számlám. A végrehajtó irodát felhívtam de nem létezik a számuk, viszont személyesen ügyfélfogadás van, de még nem volt lehetőségem rá hiszen csak hetente 1x fogadnak, úgyhogy még azt se tudom hogy mitől lehet ekkora összeg, de van sejtésem hogy egy szabálysértés miatt és nem egyedül követtem el, valamint a bírósági határozaton azt tüntették fel hogy egyetemlegesen kell kifizetni a bírságot.Amúgy nem voltam jelen a bíróságon. Levélbe küldték az ítéletet. Emiatt az egész miatt pereskedni fogok ha nem érek el semmit a végrehajtó irodánál.2014. júl. 24. 18:29
11/13 anonim válasza:
Vagy inkasszó, vagy fizetés levonást alkalmaznak.
12/13 anonim válasza:
ÜDV!
Csak akkor vonnak 50 %-ot munkabéredből ha több (2) ügyed van.Ha nincs más ügyed akkor csak 33 % vonható, ha van még ügyed akkor + 17 %- így lesz belőle 50 %.
Ha csak egy ügyed van akkor 33 %
üdv.
13/13 anonim válasza:
Ha több ügyed van, akkor max 50%-ot, ha csak egy, akkor max 33%-ot. A munkáltatód kiderítése érdekében a végrehajtó az illetékes kormányhivatalt fogja felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!