Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV mennyire néz utána a...

A NAV mennyire néz utána a dolgoknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy irigyem feljelent a NAV nál és rám néznek,akkor mennyire részletesen néznek rám?A bankszámlámra rendszeresen utal egy online fogadóiroda nagyobb pénzösszegeket(bet365).Én minden egyes forintot amit ez az iroda utal nekem bevallottam az államnak és adót fizetek utána.Ennyi elég a NAV nak?Esetleg az irodával is felveszi a kapcsolatot hogy honnan van a pénz?

2014. júl. 20. 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
ha adózol belőle rendesen akkor mi bajod lehet belőle?
2014. júl. 20. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:

hogy fizeted belőle az adót? 16% szja-t és 27% eho-t?

ha ennyit fizetsz belőle összesen akkor nagy eséllyel megelégednek vele

de azt ugye tudod hogy a veszteséget nem lehet levonni belőle, tehát ha van 100 egységed, felteszed valamire, nyersz és ebből lesz 150 egységed, másnap elbukod az egészet mégis adót kell fizetned belőle az 50 egység nyereségért, előző nap..

összességében tehát nem elég hogy az összes pénzed elbuktad még fizess adót is, na ez az igazi köcsögség, üdvözöllek magyarországon...

eddig nem hallottam olyat hogy szerencsejáték miatt valakit megbüntettek volna, de ha nagyon alaposak akarnának lenni akkor és nem 100% a találati arányod akkor találnak ott sok be nem fizetett adót sajnos

2014. júl. 20. 16:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem fogadozok én.Maradjunk annyiban hogy Bet re feltöltök pénzt valamilyen módon és a pénzösszeget leküldöm a számlámra,amit megadóztatok.Ennek utánatudnak nézni?Elég nekik hogy lássák hogy egy iroda küldi és adót fizetek rá?
2014. júl. 20. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem elég gyanús lenne ha soha nem fizettem be arról a számláról pénzt és mégis egy csomót kapok onnan, ha felveszik a kapcsolatot az irodával és megnézik honnan fizetsz be utánnanéznek a másik számlának ott meg megállapítják hogy pénzmosónak használod a számlát...

de ha nem érdekli őket túlságosan akkor csak azt nézik meg hogy adóztál e belőle...

ezt csak egy NAV-os tudja megmondani mi csak találgatunk

2014. júl. 20. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
ha mindenképp pénzt akarsz tisztára mosni arra a kedves viktorunk által nyitott állami pénzmosoda a legjobb, ők stabilitás megtakarítás számlának hívják, 5 milla felett nyithatsz, nem kérdezik honnan van a pénz, ha 5 évig ott van adóznod sem kell belőle, ha már másnap felveszed még akkoris csak az szja dupláját kell leadózni vagyis és kapsz egy igazolást arról hogy ez legaláis forrásból szerzett adózott jövedelem... viktorunk megoldotta a pénzmosás kérdést...
2014. júl. 20. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
kiszamolo.hu-n olvastam ott utánnanézhetsz
2014. júl. 20. 17:14
 7/11 anonim ***** válasza:
meg hvg-n is voltak erről cikkek
2014. júl. 20. 17:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakom.A Bet számlámra különféle paysafe kártyákról érkezik a pénz,amit így tudtommal nem lehet lenyomozni.
2014. júl. 20. 18:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha én Romániában élek,de viszont kettõs állampolgárságom van,és besétálok Magyarországon egy ilyen helyre mondjuk 30 millió forint készpénzzel,akkot nyithatok egy számlát?
2014. júl. 20. 18:40
 10/11 anonim ***** válasza:
google.ben nézz utánna mert én csak annyit tudok róla amit olvastam hvg-n meg kiszámolón
2014. júl. 20. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!