Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan csalnak a vagyonőrcégek?

Hogyan csalnak a vagyonőrcégek?

Figyelt kérdés
Mondjuk van egy telep amit 900 forintért vállal a cég ilyenkor, hogyan járnak el? Mondjuk kevesebb órabért kérnek hivatalosan és a többit zsebbe? Nagyon sok helyen az öröket is 4 órára jelentik be vagy semmire és még sorolhatnám. Leginkább az őrzési díj és az alkalmazott bejelentése körüli trükközés érdekelne.
2014. júl. 13. 19:27
 1/2 Kurbaszov válasza:

Vagyonőröknél nem tudom, de hasonló a segédmunkások bérezése lehet: bár már rég volt (8-10 éve) nyári munkán dolgoztam segédmunkások között, ástak, csákányoztak stb...

Ők kaptak egy napra 3500 Ft-ot 10 órában.

Nekem a fülembe jutott, hogy a megbízó cél aki az alvállalkozónak kiadta a munkákat, állítólag 10.000-et fizet emberenként.

Szóval jól le volt mindenki "fölözve".

Vagyonőröknél is hasonló lehet, ha nem durvább.

2014. júl. 21. 14:52
 2/2 Kurbaszov válasza:
jav: -megbízó cég-
2014. júl. 21. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!