Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol ellenőrizhetem, hogy az...

Hol ellenőrizhetem, hogy az adóbevallásom megérkezett-e, elfogadták-e?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 20:00
 1/4 A kérdező kommentje:

Ha megérkezett, akkor nincsen visszajelzés?

Ha pedig nem, akkor már rég tudnék róla?

2014. jún. 22. 13:08
 2/4 anonim válasza:

regisztrálnod kell papíron, kapsz egy kódot, azzal tudod az ügyfélszolgálaton az adódolgaidat intézni. 0640424242, 0640202122 ... (enélkül szóba se állnak telefonon veled)

vagy elméletileg ügyfélszolgálaton személyesen.

amúgy ha nem érkezett meg, vagy gond van vele, pl. nem írtad alá a szükséges helyeken, akkor postán értesíteniük kellett volna már.

a postán ajánlottan adod fel (márpedig csak úgy lehet) akkor attól számított 3-4 munkanapon belül tuti oda kellett érnie. ha a visszautalásra vársz, megnyugodhatsz, hogy ráültek, nekem nagyon sok ismerősöm csak vár vár vár, nekem már a 34. napnál járnak, pl :)

2014. jún. 23. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ügyfélkapu->EBEV.

Nem biztos, hogy túl gyorsan szólnak, ha nem kapták meg, szóval érdemes utánanézni.

2014. jún. 24. 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Elküldtem a TEL kérvényt, választ mostanra kaptam, majd 1 hónappal később. Telefonon érdeklődtem és tájékoztattak, hogy nem kaptak se tőlem, sem a munkáltatótól bevallást.
2014. júl. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!