Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az adó/áfa csalókról egy...

Az adó/áfa csalókról egy kérdés? (vagyis töBB! )

Figyelt kérdés

Nemrég kirobbant az ügy, hogy 8MM Ft csalás történt "bázisolajjal" kereskedtek, külföldről hozták be! Miért hozták be külföldről, mikor magyarosságon is lehet venni!?

Min buktak le pontosan, mert ezt senki nem mondja,!? Mi lett velük börtönbe kerültek?

2014. jún. 10. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Külföldről behozva sokkal olcsóbb. Sok értelme nem lenne hogy itthon megveszik mert már van rajta adó.
2014. jún. 10. 15:42
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom, akkor papíron vitték tovább Romániába, tehát akkor áfa nélkül megtudták venni nemde?
2014. jún. 10. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom elcsalták a jövedéki adót. a benzin után nem lehet áfát visszaigényelni amúgy.
2014. jún. 10. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy az elkövetőnek "főnöknek" jogilag semmi köze az ügyhöz.. szerintetek ráfogják tudni bizonyítani? Én kétlem sajnos..!
2014. jún. 11. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!