Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Így is várhatom a büntetést?

Így is várhatom a büntetést?

Figyelt kérdés
23.-án leadtam az adónyilatkozatomat akkor ott nem mondtak semmit (tudom nem kifogás de 6000 ft-ot kerestem múlt évben összesen és nekünk azt mondta könyvelő ismerősünk, hogy 10 ezer alatt nem kell aztán kiderült, hogy mégis kell) azt mondták, hogy rendben van.Így is számítsak büntetésre?Ez az első, hogy nem időben adtam le csak nem kapok 200 ezres csekket ugye?

2014. máj. 27. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

jól mondta a könyvelő ismerősöd, első adóbevallást 10 ezer alatt nem kell, viszont a tárgy évben nem lehet más kereseti forrás, különben kötelező kitölteni.

de amúgy második évben már kell kitöltened. nem lesz büntetés.

2014. máj. 27. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Elvileg kellett, mert bent is mondta az ügyintéző ha csak 1 ft-ot keresek arról is kell kitöltenem.Szuper dolog :/ azért köszönöm! :)
2014. máj. 27. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, kellett adóbevallást leadnod, nincs ilyen 10ezer Ft-os határ. Viszont 2 nap késésből nem lesz semmi ne aggódj.
2014. máj. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!