Ha egy illető 150ezer ft-ot keres havonta, de papíron csak 84ezret akkor nyilván adót csal. Mit kell tegyek pontosan hogy feljelentsem?
1/ Ha felül elolvassátok a nagy szöveget, akkor jól láthatjátok, h ez a gyakorikérdések és nem a facebook. Ergo ez nem egy post, hanem egy kérdés és nem kommentelni kell hanem válaszolni rá, vagy továbbállni.
2/Ha részletesen tudni akarjátok, akkor az illető nem más mint az anyám. Kezdetektől nem akart engem, mert az elvetetésem befizette, csak nagyapám könyörögte ki h ne tegye, mert akk öngyilkos lesz!
Ezért megtartott, de megkeserítette az életem, és az utóbbi 10 évben egy volt gengszterrel élt együtt, aki szintén megmutatta nekem a fenyítés szépségeit. Most azt akarom h fizesse vissza a 10 évet! Nekem nem kell pénz, csak h lássa h van tartani valója tőlem és h véglegesen hagyja abba a próbálkozásait a megalázásomra! És köszönöm, akik tényleg tudtak normálisan válaszolni, nem pedig a magánéletem kitálalva várták h bizonyítsam h nem egy bunkó spicli vagyok!
Húgom a Navnál dolgozott 5 évet. Egyenesági rokonra alapból nem vetnek ki vagyonosodási vizsgálatot, csak bizonyos összeghatár felett. Itt egyértelműen bosszúról van szó.
Ha a munkáltatója 100 vagy annál több embert foglalkoztat akkor már rá fog menni a nav.
Aztán tartanak nálatok egy vagyonosodást, melyben te is részt fogsz venni, és ha nem tudod igazolni, hogy miből vetted a dolgaidat, bizony lesz enyje-benyje.
Inkább a munkahelyét jelentsd fel, bár ezzel valószínűleg más családokat nagyon rossz helyzetbe fogsz hozni, hiszen el fogják veszteni a munkahelyüket, és tartozásuk lesz.
De legalább te bosszút álltál anyádon! És ez a lényeg, kit érdekel az a 30-40 másik ember. Nem igaz?
Szia!
Nem hiszem, hogy ilyen módon lenne célszerű ezt tenned, hiszen a NAV-os ügy sokáig elhúzódhat, és igazuk van azoknak, akik azt írták, az egy háztartásban élőket nézik...
Ha valaki bármilyen adóügyben tartozik, vagy érintett a családban, rögvest azt nézik, hogy ja, hát mért kérsz részletfizetést, stb. hisz a lányod/férjed (kutyád macskád) ennyit keres... Giondolom, fordítva is ugyanígy működik. Az messze nem szempont, hogy egy családban pl. egy felőtt gyerek lehet, hogy már élné az önálló életét...
Vaószínleg magadra is hajd annyi bajt hoznál, mint az "illetőre." Arról nem is zólva, hogy ha valóban van egy "maffiózó" alak is a képben, akkor könnyen kaphatsz egy sokkal nagyobb pofont viszonzásul, mint amennyit egy (esetleges) adóügyi büntetés jelentene...
Arról nem is beszélve, hogy ha véletlen te is megütöd a bokádat, azzal is csak a roszakaróid (ár)örömét növeled.
A helyedben eltűnnék a fenébe - ha lehet (pl. másik albérlet, ilyesmi) aztán életsz békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!