Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Apósom rám bízta az adóbevallá...

Apósom rám bízta az adóbevallást de nekem nincs pénzem könyvelőre? Töltsem egyedül ki?

Figyelt kérdés
Soha nem csináltam még ilyet. Rám tukmálta, és azt sem kérdezte meg hogy van-e feleslegesen 3-4 ezer forintom erre.
2014. máj. 14. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Töltsd le a NAV honlapjáról a kitöltőprogramot, azzal pikkpakk megvan.
2014. máj. 14. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
add oda párodnak oldja meg ő
2014. máj. 14. 15:31
 3/4 SzarvasLászló ***** válasza:
Szerintem csináld meg, ügyeskedj addig míg kellő adó visszaigénylést tudsz belőle kihozni. Ezt viszont magadnak igényeld vissza.
2014. máj. 14. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért csinálsz ebből gondot?

Vidd vissza neki, és közöld vele, hogy Te nem értesz ehhez. Vagy megcsinálja Ő és vállalja is érte a felelősséget, vagy megcsináltatja egy könyvelővel, adótanácsadóval 3 000 és 5 000 forint közötti tarifáért.

Ez a két variáció van...

2014. máj. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!