Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha kétszer adtam be adóbevallá...

Ha kétszer adtam be adóbevallást, lehet belőle valami bajom?

Figyelt kérdés

Közalkalmazottként dolgozom és anno megkérdezték, hogy a MÁK megcsinálja-e nekem a bevallásomat, mondtam, hogy csinálják. Aztán egy hónapja kérdezte a munkaügyis tőlem, hogy akarom-e, hogy megcsinálja-e a bevallásomat. Mivel nem értek ehhez, pályakezdő vagyok, így mondtam neki, hogy csinálja meg, gondoltam a MÁK-tól kapott a munkahely valami papírt vissza és azzal kapcsolatos a dolog. Kb. két hete kaptam is tőle egy papírt, hogy vigyem be a NAV-hoz. Bevittem, de ma odajött hozzám, hogy ugye nem vittem be a NAV-hoz a papírt, mert az nem lenne jó, mert a MÁK is beküldte és anno azért kérdezte tőlem, hogy elkészítse-e ő, mert nem emlékezett, hogy kértem-e a MÁK-ot.

Szóval lehet abból baj, hogy két bevallás érkezik be a NAV-hoz?

2014. máj. 13. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a kettő egyezik, nincs nagy gáz, akkor van gond ha nem egyezik.
2014. máj. 13. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
:D Remélem egyezik, a MÁK-os papírt nem láttam, de csak nem eltérő.
2014. máj. 13. 19:09
 3/4 anonim válasza:
Történt valami? Így jártam most én is:-)
2016. febr. 10. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmi, a kettő egyezett.
2016. márc. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!