Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Honnan lehet látni hogy aktív...

Honnan lehet látni hogy aktív a regisztrációm az ügyfélkapun? (https://ugyfelkapu. Magyarorszag.hu/)

Figyelt kérdés

Csináltam "ideiglenes regisztrációt", be is mentem önkormányzathoz személyesen mert ott kell véglegesíteni, kaptam egy papírt amin az áll:Cím: Regisztrációs nyugta, alatta 5 rublikából ez van beikszelve: Kérem a részemre megnyitott ügyfélkapu regisztrációs adatai módosítását!

Na most az a fura hogy a legalsó rublika (ami nincs bepipálva) ez: Kérem a részemre megnyitott ügyfélkapu aktiválását!

Az önkormányzatnál világosan mondtam hogy ügyfélkapu regisztráció véglegesítést szeretnék. Amikor készen voltunk, a hölgy közölte hogy majd kapok egy emailt amiben lesz egy aktiváló jelszó. Ez volt már több mint egy hónapja, azóta se jött semmi. Miből látom hogy aktív a felhasználóm?(teljesértékű) Ha nem véglegesítették, akkor kicsit bosszantó, mert melóol kéreckedtem el hogy odaérjek stb... Hova lehet írni vagy bepanaszolni őket hogy legyen foganatja is?

2014. máj. 6. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha be tudsz lépni, akkor aktív. Ha nem tudsz belépni, akkor nem aktív, vagy elgépelsz valamit. Hívd fel az okmányirodát és kérdezz rá. Ezért nem kell bemenni.
2014. máj. 6. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az e-mail egy órán belül meg kell érkezzen, nem egy hónap múlva (se) :D
2014. máj. 6. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de amiről te beszélsz azt már megtettem. mert először ahogy írtam is, ideiglenes regisztrációt adnak, és a véglegesítéshez be kell menni. Eddig is be tudtam lépni. :) Csak bizonyos funkciókat, regisztráció véglegesítéssel lehet igénybe venni(amiért meg be kell menni az okmányirodába)... Ezt nem tudom, hogy mik azok a funkciók? Tehát honnan tudom hogy aktív(véglegesített) lett a regisztrációm? Illetve ha tudtok, akkor a többire is válaszoljatok légyszi.
2014. máj. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!