Mennyi időbe fog telni, míg megkapom az adókártyám?
Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt levélben igényeltem adókártyát, elküldtem a személyim és a lakcímkártyám fénymásolatát, illetve az igénylőlapból két példányt. Pár napja levélben visszakaptam az egyik igénylőlapot, bélyegzővel, az ügyintéző számával, egy aláírással illetve egy dátummal együtt a lap tetején.
Mikor várhatok hírt magáról az adókártyámról? Úgy tudom, egy átmeneti papírt is kapnom kellene, amin az adóazonosító jelem van. Fogok ilyet kapni, ha levélben intéztem eddig az igénylést, vagy majd csak a kártyát valamikor?
Most először intézek adókártyát, és a beiratkozásomhoz kellene.
2014. máj. 4. 20:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!