Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Milyen költségek merülnek /...

Milyen költségek merülnek / merülhetnek fel egy fitness teremnél mint vállalkozás?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy veszek egy 200 nm -es helyet x összegért, aztán x összegért veszek fitness kellékeket.

Mennyi lesz utána a kiadásom a helyre? pl mennyi lehet a rezsi költség, és az egyéb adók? esetleg ha alkalmazottaim is lennének pl 3 (bejelentve) akkor rájuk mennyit kell fizetni?

A normális válaszokat előre is köszönöm :)

2014. ápr. 27. 02:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt minden kérdésedre választ találsz ( [link] de ha már vállalkozni akarsz nem ártana, ha megdolgoznál érte kicsit. Senki nem fog helyetted pl. üzleti tervet készíteni, persze jó pénzért minden megoldható :)

Valamint ajánlom figyelmedbe az oldal kereső rendszerét is, kb 50 kérdés volt kiírva az általad keresett témában csak az elmúlt 30 napban, nem tudom hány db volt esetleg ebből a te kérdésed...

2014. ápr. 27. 07:04
 2/7 anonim ***** válasza:

200 nm nagyon kevés. Alapból kellene női/férfi öltöző, zuhanyzó, wc, beléptető rész, és a gépeid még sehol nincsenek.

Ahogy kiszámítottam, 80-100 M Ft beruházás lenne egy normális termet megnyitni.

2014. ápr. 27. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

"rezsi költség"

fogyasztás függvénye.

"ha alkalmazottaim is lennének pl 3 (bejelentve)"

Mennyivel jelented be őket? minimálbér? Hány órát dolgoznak? 4-6-8?

2014. ápr. 27. 12:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk egy alkalmazott kapna 160-200 ezer forintot havonta.

Mennyit kéne fizetnem értük? És a helyre kell majd fizetni bármiféle adót ha megvettem?

Ne haragudjatok ha esetleg hülye kérdést teszek fel csak nem tudom kihez fordulhatnék ez ügyben.

A válaszokat előre köszönöm :)

2014. ápr. 27. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Van pénzed? Lehetőleg jó sok, mert ha nincs, akkor felesleges a billentyűzetedet koptatnod!

Mennyi pénzed van?

Miért nem kerül üzleti tervre, könyvelőre, tanácsadóra? Sajnos úgy néz ki mindre szükséged van+ egy üzletvezetőre is!

2014. ápr. 27. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed, akkor bízz meg egy tanácsadócéget azzal, hogy készítsen megvalósíthatósági tanulmányt, amiben felméri a dolog engedélyezési és pénzügyi hátterét. Ha pedig nincs erre pénzed, akkor full feleslegesen írogatnánk neked, mert nem tudnád összeszedni azt a pénzt sem, amire egyébként szükséged van.

De ahogyan írtam, alaphangon kellene neked az a 80-100 millió Ft, de legyen 60-70, ha nagyon szűkösen számolunk, és egyedüli lennél a piacon.

2014. ápr. 27. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, asszem akkor felkeresek egy tanácsadó céget. :)
2014. ápr. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!