Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi az a törzsadat az ÁNYK-ban?

Mi az a törzsadat az ÁNYK-ban?

Figyelt kérdés
Ki lehet tölteni az adatokat, név stb. és akkor nem kell állandóan beírni minden nyomtatványnál?

#ÁNYK #törzsadat
2014. febr. 13. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pontosan.

De ha már van egy kitöltött nyomtatványod, abból is elmentheted a törzsadatokat.

2014. febr. 14. 08:04
 2/11 A kérdező kommentje:

Na ezt nem is tudtam, pedig a súgót próbáltam tanulmányozni, meg a pdf segédletet.

Na de akkor hogyan kell?

Mind meglévőből kitölteni a törzsadatot, mind importálni, kitölteni üres nyomtatványt?

Billentyű kombinációt sem találtam, sem bármilyen menüpontot.

A Szerviz > törzsadat csak felhozza az ablakot de nem tölt ki semmit.

2014. febr. 14. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:

"Mind meglévőből kitölteni a törzsadatot, mind importálni, kitölteni üres nyomtatványt? "

Ezt nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani.

Megnyitsz 1 kitöltött nyomtatványt.

Megnyitod a szerviz menüt.

Kiválasztod a törzsadat mentése menüpontot.

Ha nincs kitöltött nyomtatványod, akkor

Ányk

szerviz

törzsadatok

új

2014. febr. 14. 10:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen nincs, csak ezek:

[link]

2014. febr. 14. 10:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, hogy az ányk kitölti nekem a mentett törzsadatból az adószámom nevem stb. ha megnyitok egy nyomtatványt.
2014. febr. 14. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy csomó mindent meg lehet csinálni az ányk belül... Csoportos nyomtatás, bevallás adotok teljeskörű áttöltése egyikből a másikba, egyik éviből a másikba ha kell... én már ehhez útmutikat is gyártottam pdfben ha kell valakinek írjon privit.
2014. febr. 14. 11:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Én azt az egyet szeretném, hogy az adataimat ne kelljen újra és újra beírni. Ezt miért nem lehet megcsinálni és ha meg lehet akkor hogyan?
2014. febr. 14. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Meg lehet. Én is mindig így csinálom, hogy a törzsadatból tölti ki az új nyomtatványt.

A linked nem nyitja meg a gép, nem tudom, hogy miért. Így azt sem látom, hogy a tiéddel mi lehet a gond.

2014. febr. 14. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, most meg megnyitotta.

Amit fellinkeltél az a második eset a ma 10:07-es válaszomban.

Ha ezt nyitod meg, kattintasz a törzsadatokra

Katt az "új"-ra

kitöltöd az adataid

mented

Ha megnyitottál volna egy kitöltött nyomtatványt és úgy nyitnád meg a szervíz-t, akkor a képen szürkével látható törzsadatok mentése is választható lenne.

Akkor katt a t.a.mentése-re és mented.

A következő új nyomtatvány megnyitáskor pedig csak kiválasztod a törzsadat választás részben a megfelelő adózót és már a törzsadatokkal feltöltött nyomtatványt nyitja meg.

2014. febr. 14. 13:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Ok köszi, akkor a megfejtés, hogy a megnyitásnál vannak a legördülők és ott és akkor kell kiválasztani. aha!

Na ezt eddig nem figyeltem csak megnyitottam az üres nyomtatványt.

Köszi!

2014. febr. 14. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!