Mi az a törzsadat az ÁNYK-ban?
Pontosan.
De ha már van egy kitöltött nyomtatványod, abból is elmentheted a törzsadatokat.
Na ezt nem is tudtam, pedig a súgót próbáltam tanulmányozni, meg a pdf segédletet.
Na de akkor hogyan kell?
Mind meglévőből kitölteni a törzsadatot, mind importálni, kitölteni üres nyomtatványt?
Billentyű kombinációt sem találtam, sem bármilyen menüpontot.
A Szerviz > törzsadat csak felhozza az ablakot de nem tölt ki semmit.
"Mind meglévőből kitölteni a törzsadatot, mind importálni, kitölteni üres nyomtatványt? "
Ezt nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani.
Megnyitsz 1 kitöltött nyomtatványt.
Megnyitod a szerviz menüt.
Kiválasztod a törzsadat mentése menüpontot.
Ha nincs kitöltött nyomtatványod, akkor
Ányk
szerviz
törzsadatok
új
Meg lehet. Én is mindig így csinálom, hogy a törzsadatból tölti ki az új nyomtatványt.
A linked nem nyitja meg a gép, nem tudom, hogy miért. Így azt sem látom, hogy a tiéddel mi lehet a gond.
Na, most meg megnyitotta.
Amit fellinkeltél az a második eset a ma 10:07-es válaszomban.
Ha ezt nyitod meg, kattintasz a törzsadatokra
Katt az "új"-ra
kitöltöd az adataid
mented
Ha megnyitottál volna egy kitöltött nyomtatványt és úgy nyitnád meg a szervíz-t, akkor a képen szürkével látható törzsadatok mentése is választható lenne.
Akkor katt a t.a.mentése-re és mented.
A következő új nyomtatvány megnyitáskor pedig csak kiválasztod a törzsadat választás részben a megfelelő adózót és már a törzsadatokkal feltöltött nyomtatványt nyitja meg.
Ok köszi, akkor a megfejtés, hogy a megnyitásnál vannak a legördülők és ott és akkor kell kiválasztani. aha!
Na ezt eddig nem figyeltem csak megnyitottam az üres nyomtatványt.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!