S. O. S.! Adóbevallás kérdés? Többi lent.
Figyelt kérdés
Most töltjük ki a bevallási papírokat. A helyzet az, hogy pont ma lett kész az új lakcímkártyám, Debreceni címmel. Eddig Tiszavasváriba laktam, és a bevallási papírok is oda érkeztek. Már ki is töltöttük Őket, mire észrevettem, hogy a válaszborítékon a címzett: Nyíregyháza, mivel az az előző címemhez tartozó megyei kirendeltség. Viszont az új címemnek már Debrecen a kirendeltsége. Csak tartozkodási címem a Debreceni, de ezt irtuk be a bevallásba a lakcímhez, mivel a családi adókedvezmény érvényesítéséhez szükséges, hogy feleségemmel egy címen leszünk. Röviden tehát: A Debreceni tartózkodási cimet tüntettem fel a papírokon, de nyiregyházára szól a válaszboríték. Mit csináljak?? Hova küldjem?? Baj, hogy a tartózkodási cimet adtam meg?2014. febr. 5. 20:11
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan add fel Nyíregyházára, hivatalból át fogják tenni.
2/2 anonim válasza:
Így van. Iktatják "Nyíregyházán", aztán hivatalból megküldik "Debrecennek", az aktuális lakcím szerinti jogosultnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!