Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Diákként dolgoztam és szeretné...

Diákként dolgoztam és szeretném, ha NAV csinálná az adóbevallásomat. Mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Helló. Tudom, hogy a diákmunka is adóköteles, ezért meg kell csinálni az adóbevallást. Szeretném ezt profikra bízni. Kell ilyenkor jövedelemigazolást vagy munkaszerződést csatolni? Vagy mégis hogy meg ez? Nem értek hozzá, és nem szeretném elszúrni.

2014. jan. 26. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor kérheted, ha csak olyan jövedelmed volt amiből a munkáltató levonta az adóelőleget és a többi járulékot.

Innen [link] letöltöd a kitöltő programot és a 1353NY nyilatkozatot, és beküldöd mellékelve a munkáltató által kiadott igazolásokat. Erre ha jól tudom február 15.-éig van időd.

Április 30.-ig visszaküldik az adóbevallásodat, amit ha elfogadsz, akkor nincs más teendőd, kivéve ha be kell fizetni valamennyit.

2014. jan. 26. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

*javítás:

letöltöd a kitöltő programot és a 1353NY nyilatkozatot, ÉRTELEM SZERŰEN KITÖLTÖD, és beküldöd

2014. jan. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!