Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Rendeltem egy fűrészt az...

Rendeltem egy fűrészt az aprod.hu-ról el is utaltam a pénzt, de a fűrész nem jött meg és úgy néz ki nem is fog. Ilyen esetekben milyen hatóságokhoz lehet fordulni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Kb. semmilyenhez. Ez volt a tanulópénz. Visszajelzés nélküli oldalról csak kis értékben vagy személyes átvétellel kell intézni az adásvételt. Esetleg még szóbajöhet az utánvétel. Nagyobb pénzeknél könnyen így lehet járni.
2014. jan. 20. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Erre mondják, hogy hülyének lenni állampolgári jog. Egyértelműen írják tőbb helyen is, hogy nem szabad előre pénzt küldeni.

Meg lehet próbálni egy feljelentést, de nem fűznék hozzá sok reményt.

2014. jan. 20. 23:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg a Nemzeti Adó - és Vámhivatalnál lehet feljelentést tenni ? Vagy a rendőrség ?
2014. jan. 21. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, bár egy internetes levelezés nem biztos, hogy elég lesz bizonyítéknak.

Előreutalni csak megbízható webshopnak, vagy vaterán szabad!

2014. jan. 23. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!