Van különbség a szúrófűrész és a dekopírfűrész között?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 20:45
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
A dekopír az kisméretű szalagfűrész :)
Amit meg dekopírnak hívunk az meg a szúrófűrész ,ha jól tudom :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A korábbi kérdést nem találtam meg, pedig kerestem rá.
A levont tanulság akkor az, hogy az a gép, amit többnyire dekopírnak hívunk, és pl használjuk a mosogató helyének kivágására, az igazából a pontos megnevezést használva szúrófűrész.
2014. jan. 17. 19:08
4/7 anonim válasza:
Legalább is Nekem így tanították az asztalos suliban :)
5/7 Atisbe válasza:
a dekopir fűrész és szurofűrész az ugyan az.mint a flex és sarokcsiszoló
a szalagfürész mint az elöttem iró az szalagfürész,körbe jár egy végtelenitett fürészlap és ennyi.3keréken fut egy derékszögű háromszög alakban.ez 100%
6/7 Atisbe válasza:
van egyfajta krokodil fürész az joval nagyobb,mérete mint egy ütvefúrógép csak egy kb 25cm es fürészlap van az elején s azokkal vágnak pl:gipszkartonfalat,vagy müanyag ablakosok használják még a régi fa kereteket kivágják a fal nyilásábol...
7/7 anonim válasza:
A dekopír az kisméretű szalagfűrész :)
Amit meg dekopírnak hívunk az meg a szúrófűrész ,ha jól tudom :)
ÉRDEKES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!