Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi emelést kérjek, hogy...

Mennyi emelést kérjek, hogy megérje?

Figyelt kérdés
Jelenleg 108ezer bruttóra vagyok bejelentve, de babát várok, szeretném ha a főnököm megemelné ezt az összeget hogy normális gyedet kaphassak - az első gyereknél egy év után visszamentem dolgozni 12 órában, ez nyilván nem fog menni most. Nem tudom mennyi járulékot fizet utánam, azt is jó lenne megtudni, és azt is, hogy megérné-e bruttó 150-re kérni az emelést, mert a járulékkülönbözetet én fizetném (levonná a nettómból.) A könyvelő szerint 150-nél csak tízezerrel fizetne többet a főnök, de én valami járulékkiszámítós oldalon 30 ezret találtam, különben is nekem ez kínai...
2014. jan. 19. 08:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

No - akkor esetleg számszerűsíthetnénk? :)

Augusztus 27-én szülök, ebben az évben, illetve akörül valamikor.

Tegyük fel (terveim szerint) hogy a júniust végigdolgozom, a júliusra már nem esküszöm meg, de még lehet, hogy annak a felét is (de maradjunk júniusnál) tehát táppénzen vagyok Július és augusztus hónapban a szülésig.

Így a Tgyás 2015 februárig jár ha jól számolom, a 2013-as évet alapul véve, a GYED pedig 2015-től 2016 augusztusig a 2014-es évben dolgozott napjaim figyelembevételével : ezért szeretném az emelt fizut.

Jól gondolom?

Közben kiszámoltam, Ha 150-re emelik a fizetésem februártól, a GYED összesen nagyjából 250ezer forinttal lesz több (összesen) mintha nem. Azért ez nem olyan rossz.

2014. jan. 19. 13:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze leosztva az havi kb. 19ezer forinttal több csak, de hát ez van. :)
2014. jan. 19. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!