Ez adócsalásnak minősül? Érdemes bejelenteni?
Nem messze lakok egy óvodától, ahol két fiatal hétköznap kürtöskalácsot árul az óvoda előtt (nem ilyen kis kocsiba, hanem egy kosárral állnak kint). Én is vettem tőlük, természetesen számlát nem kaptam, tehát egyértelmű, hogy akkor ezután nem adóznak, nem igaz? Vagyis akkor ez adócsalásnak minősül.
A NAV-nál érdemes lehet ezt bejelenteni? Vagy ilyen piti dologgal nem foglalkoznak? Illetve a bejelentést lehet név nélkül megtenni, ugye?
Köszönöm a válaszokat!
a spicliket mindenki utálja.
Személy szerint én csak az állatkínázást, gyermekbántálazást, nemi erőszakot jelentenék.
foglalkoznának vele
de miért akarod név nélkül bejelenteni?? nem vagy büszke magadra, hogy ekkora hőstettet fogsz véghezvinni?
k urv@ szánalmas vagy te büdös gec1, jelentgeted itt a kis árusokat akik megpróbálnak megélni nem sül le a pofádról a bőr?
Dr. Cefre Tibor
Tibikém! Ez azért durva volt...
Diplomatikusan is el lehet valakit küldeni melegebb éghajlatra. Biztosan képes vagy rá Te is.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak:
"Ez adócsaládnak minősül?" Igen, jövedelemeltitkolás.
"Érdemes bejelenteni?" Nem, mert a vele járó herce-hurca nem ér annyit, amennyi pár darab kürtőskalács előállításának hasznából származna az államnak, amit aztán Orbánland-ra költenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!