Mennyi pénzre büntethető az, aki nem ad blokkot?
Bocs, hogy ezt mondom, de aláírtad a jegyzőkönyvet. Jó hülye vagy. Nav ellenőr vallomás akkor ér valamit, ha 2 voltak. Egyedül az ő szava tieddel szemben. Kizavartam volna a boltból, hogy ő nem vett itt semmit.
Téged 60-100 ezer között büntetnek kb.
Bravó.
Szia!
Téged nem fognak nagy összegre büntetni, pláne, ha elmondanád, hogy miért nem ütötted be, akkor sztem meg sem büntetnének téged, bár az állásod ugrana valószínűleg. A céget büntetik meg keményen. Kb. 500.000-1.000.000ra, de lehet többre, plusz üzletbezárás valameddig.
Azt kérdezted téged mennyire büntetnek. Én arra válaszoltam. Téged is büntetnek. A céget is, de azt nem kérdezted.
Neki 500 ezerről kezdődik.
Pont most volt az egyik cégemnek ilyen ügye.
"Hogy a főnök mondta" téged nem mentesít, sőt ezzel bevallod, hogy rendszeresen csaltatok adót.
Ne legyél hülye, és ne sodord magad nagyobb bajba, mert nem áll meg 60-100 ezer között a bünti. Ha tovább beszélsz még a végén börtönt is kaphatsz. Teljesen komolyan, fizessétek ki a büntit, és legyetek csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!