Kismama tb fizetése? HELP?
Figyelt kérdés
A polgármesteri Hivatalba tegnap beadtam a kérelmemet,hogy fizessék utánam a tb-t,mert a férjem egyedül keres,és havonta sok lenne a 6600 ft főleg most fűtésszezonban.Ki töltettek velem egy rövid kérelmet,és ennyi,se vagyonnyilatkozat semmit nem kérdeztek,csak,hogy holnap menjek vissza a papírt.Hogyan bírálják el 2 nap alatt mikor nem kérdeztek semmit,és nem kértek semmit,csupán annyit kérdeztek,hogy kapok-e juttatást tőlük,mondtam,hogy semmit.Ha munkanélküli vagyok és az orvos táppénzre vesz akkor támogatott leszek?Kérem akinek van jó ötlete kérem segítsen..!!!2013. nov. 28. 08:22
1/2 anonim válasza:
Azt, hogy kapsz-e juttatást tőlük, azért kérdezték, mert ha kapnál FHT-t, a TBd is rendezve lenne.
Az elbírálást a jövedelmi és vagyoni helyzetetek alapján történik, tehát fogja kérni az adatokat.
A TB rendezése január 1-től nem az önkormányzatok, hanem a járási hivatalok hatásköre. Persze, ha nálatok fizikailag egy helyen van, akkor fel sem tűnik, hogy ki rendezi. (vagy ha kijár az ügyintéző az önkormányzathoz)
Az elbírálás nem 2 nap szokott lenni, hanem jóval több.
Ha munkanélküli vagy, az orvos nem vehet táppénzre.
2/2 anonim válasza:
Nálunk hozzá volt tűzve a vagyonnyilatkozati rész is, meg külön adtak a jövedelemigazoláshoz nyilatkozatot, amit a párom munkahelyének kellett kitölteni. Ha a párod fizetésére ketten vagytok, készülj fel, hogy nem igen fogják átvállalni, hacsak nem nagyon alacsony a fizetése, mert 34200ft/fő alatt adják meg. Én is buktam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!