Nettó pótlékszámítási listát kaptam, mit kéne vele csinálni?
Figyelt kérdés
Kaptam a NAV-tól Nettó pótlékszámítási listát. Szeptemberig munkanélküli voltam, fizettem rendesen a EÜ járulékot, mindig időben. Augusztusban igényeltem aktív korúak ellátása elnevezésű segélyt, ekkor nem fizettem. Szeptember elején sikerült munkát találnom, visszamondtam a segélyt, munkaügyi központból kijelentkeztem. Pár hét múlva kaptam is a NAV-tól hogy mostantól XY Kft fizeti. Mivel egy állami cég leányvállalatánál dolgozom, nem hiszem, hogy nem fizették volna. 8.29.-12.19. ig 554 Ft pótlékfizetés szerepel a papíron, az Adózási tevékenysghez kapcsolódó folyószámla-kivonatú papíron pedig az adónem tartozásnál 13206 Ft szerepel. Mi ilyenkor a teendő?2013. okt. 29. 20:10
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így világos. Akkor tényleg sáros vagyok, csak nem értem, hogy miért nem tájékoztatott a hivatalba erről a hölgy, pedig többször is rákérdeztem, hogy akkor biztos nem kell e fizetni. Mindenesetre holnap bemegyek a NAV-hoz, hogy pontosan mondják meg mit hogy merre fizessek. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2013. okt. 30. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!