Szerintetek, hogy mernek árulni annyi mindent, számlaadás nélkül? (Vatera)
Mert hülyék. Kapzsik, kisgyerekek, munkanélküliek, stb.
Sokan lebuknak. De többen nem. Azthiszik hogy aki kicsiben csinálja nem bukhat le. Illetve van aki nem tudja hogy ez gazdasági tevékenység...
Amikor meg szépen megkéred a kisgyereket hogy légyszives majdnem 0 árréssel ne droppold már a másik legalisan költségekkel bíró vállalkozó termékeit, tojik rád...
Megszegi a vatera szabályzatát, szabályt sért, sőt a legtöbb büntető eljárásba sorolható lenne, és neked vállalkozónak is kárt okoz...
Ha vmi lüke a te terméked árulja irreálisan olcsón dropshippinggel, szemrebbenés nélkül írj neki hogy ez mennyire nem fair, törvényszegés, és mennyire rossz neked.
Aztán fűszerezd meg vele hogy kikattansz, feljelented polgári perben, bejelented a navnak, és megpróbálod kidobatni a vateráról egy moderátorral ha nem állít magán.
Esetek 90%-ban működik...
Amikor meg nem, akkor tudod hogy egy interneten nagyarc 5évessel van dolgod, vagy egy 120 kilós tetkós állattal aki leszúr ha meglát.. :D
az egy dolog, hogy menni mindent hirdetnek, ha nem üzletszerű méretben értékesítenek, semmi gond!
havi 3 eladás nem üzletszerű és nem számlaköteles...
És ki nem tojja le a havi 3 eladást? :D
Vatera dagad az üzletszerű fekete kereskedelemtől, erre célzott a kérdező.
A Vaterának a bevétel a fontos. Tojik rá, hogy valaki már a sok ezredik rongyot árulja, csak a lé dőljön a Vaterához!
Egyszer megkérdeztem az egyik ruhaneműt árusító nőtől, hogy kaphatnék-e számlát a vásárlás után. Olyat írt nekem, hogy azt nem tettem zsebre, sőt le is tiltott, a kérdésemet törölte. A NAV bácsi ezekre nem figyel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!