A telefon kihozása? (megy a kéz)
Ez már sántít. Azt ajánlom hogy a barátod ne kezdjen bele ebbe az üzletbe ha csak nem akar magának adósságot.
Így szedik ki az emberekből ezek a surmók a pénzt.
elvileg az benne a csalás,hogy a hajléktalannra marad minden adósság,mert papír szerint az ő tulajdona lesz a telefon..
Tehát miután haverom kihozta a telefont,(mert a"rossz arcnak" már van 5 a nevén ezért nem hozhatki)ezután egyből írnak adásvételit a rossz arc nevére és a rossz arc eladja vmi ismerősének tripla áron mint amennyiért kilett hozva,ekkor kifizeti haveromat,és elválna utjaik...ezután aztmondta a rossz arc,hogy egy hajléktalannak ad potom pénzt(4-5ezret)ezért szerencsétlen hajléktalan megírja az adásvételit amivel magáravállalja a telefon tulajdonát..
ekkkor a rossz arc elintézi apapírügyeket ott ahol felvette haverom a telefont...
De ez azért elég nagy csalás nem???meg emberségbőlis egyes a hajléktalanra nézve...
Dehát haveromat nemérdekli...lehet ebből ezután problémája...mondjuk nagy adosság?
Gondolom hűségidős a cucc ha a haverodnak kell a pénz minek seftel még egy 3. emberrel? kihozza a telefont majd beviszi egy telefonos boltba vagy valahol kiírja h eladó garis bontatlan minden amit bukik az 2 évig nem vehet előfizuhoz telefont amit nyer az a különbözet a számlás meg a kártyás között ha részletre veszi azt ugyanúgy fizetnie kell
hiába szarakodik szerződéssel a boltba a papírokon az ő neve van nem a csövesé
te sem adhatod el a kábeltv előfizetésed a szembeszomszédnak
A haverod tartozna a mobilszolgáltatónak. Az mindegy, hogy a telefon utána kié, a haverodé marad a tartozás és a részletfizetés.
Maximum akkor lenne lehetséges, hogy a tartozás másra szálljon, ha ehhez a mobilszolgáltató hozzájárul. És nyilván nem fog, mivel neki nem mindegy, hogy ki tartozik.
Nyilván, ha én tartozom neked pl. 1 millióval, akkor nem lehet olyat csinálni, hogy írok egy papírt a csövessel, és akkor mosom kezeimet, hogy hajtsd be a csövesen. Ez nem így működik!
Te pedig nyilván nem engednéd meg, hogy a tartozás a csövesre szálljon, hiszen tiszta sor, hogy ő sosem tudná megadni. (Míg én mondjuk esetleg milliárdos vagyok)
Azért ne gondold, hogy a törvényalkotók hülyék!
Na akkor szerintem megyünk azt jól pofánverjük azt a köcsögt.....:D
mind1 talánrájttmárhogy hülyeség lenne.
Ksznm a válaszokat!! megy a zld mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!